Home » Suntem 10. Omorâți 2, 8 să trăiască! E ok!

Suntem 10. Omorâți 2, 8 să trăiască! E ok!

Hexi-Pharma

 

“Rezultatele analizelor asupra produselor Hexi Pharma nu sunt tocmai aşa cum se vehiculase iniţial. Unele probe sunt conforme, a confirmat chiar procurorul General al României.”

Basescu se întreabă dacă nu a fost totul o campanie pentru a împinge medicii să plece afară, Mircea Badea îl ia la mișto pe Tolontan. În toată presa apare titlul “Dezifectanții Hexi Pharma diluați în limite normale”. Deci toți văd conspirații și nereguli indiferent din ce tabără sunt. Asta după ce au venit rapoartele de analiză ale mai multor loturi de dezinfectanți. Și cică unele sunt ok.

Pai? Nu știu cu care neregula să încep, toate-mi par la fel de grave. E ok să omorâm un om dacă salvăm 9? Cum adică “unele probe sunt în normele legale”? Pai nu interesează pe nimeni de cele în normele legale. Răspundeți de ce există altele care nu sunt în norme legale! Chiar și una din 1000 daca e, tot crimă cu premeditare îmi pare.

De asemenea, de ce trebuie să diluăm dezinfectantul, chiar și în limitele normale?! E un lucru acceptat? Lasă-l să-și facă treaba așa cum e el în STAS. Dacă există așa ceva.

Apoi, cât durează un asemenea raport? Deja sunt fix 3 luni de când a murit Condrea. Întregul scandal a izbucnit la finalul lui aprilie. Un asemenea caz trebuia grăbit, trebuia sărită coada așa cum face Tăriceanu la Permise. Sau poate tocmai, că interesul era ca știrea asta să apară după ce se răcește totul, când lumea se ia cu Euro, cu Jocurile Olimpice, cu concediile.

De ce nu se mai intreabă nimeni ce se întâmplă cu prejudiciul moral și financiar? Au murit oameni din cauza dezinfectanților! Ne place să călcăm pe cadavre, ce mai contează încă o dată.

Cineva la o televiziune de știri îl plângea pe Condrea pentru că, iată, omu s-a sinucis nevinovat fiind. De ce nu-i vedem arestați pe ceilalti implicați? Inclusiv portarul instituției dacă bănuia ceva, trebuie să meargă la zdup.

Oricare ar fi raspunsurile la aceste întrebări, larvele vor duce o viață liniștită în continuare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *