Home » Și băieții plâng câteodată…la filme!

Și băieții plâng câteodată…la filme!

Mi-e greu să recunosc asta, mai ales public, dar uneori mai plâng la filme. Gata, am spus-o, am ieșit și eu din dulap.

Azi se împlinesc fix 30 de ani de la lansarea primului film la care am vărsat o lacrimă, Ghost. De atunci, Hachicko mi-a frânt inima, chiar și la moartea lui Jack Dawson nu m-am purtat bărbătește. Nu am putut să înțeleg de ce nu i-a făcut Rose și lui loc pe masa plutitoare.

Avea mama caseta cu filmul ăsta, era acolo în bibliotecă și scria “Ghost – Fantomă” cu markerul așa cum se scria pe VHS înainte. Și eram destul de mic, nu prea am avut curaj să mă uit, credeam că e de groază, cu orătănii, cu sperieturi și mie nu îmi plac astea 😁

Până când i-am dat play în lipsă de altceva și am descoperit că era cu totul diferit de ce credeam. A devenit unul dintre filmele preferate iar Unchained Melody una dintre piesele favorite. Melodia fusese lansată în 1955 pentru coloana sonora a unui film în care un deținut plângea după iubita lui speriat că această nu îl va aștepta ispășirea pedepsei.

Tradus la noi “Fantomă mea iubită” a avut încasări de 555 de milioane cu un buget de 22. A primit 5 nominalizări la Oscar și a câștigat două, pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună actriță în rol secundar, Whoopi Goldberg.

Născut în aceeasi zi cu mine, 18 august 🙄, actorul principal Patrick Swayze a murit în septembrie 2009 la 57 de ani, la 20 de luni după ce a fost confirmat cu cancer la pancreas. Cântarea 47 de kg în ziua decesului.

Boala nu ține cont de faimă, bani sau vârstă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *