Home » Paraziţii din jurul USR

Paraziţii din jurul USR

Asa nu mai putem continua, lucrurile trebuie lămurite 😏

Cunoaștem statisticile, electoratul USR e unul compus în mare parte din oamenii cu studii superioare, tinerii până în 35 de ani, angajați prin corporații etc.

Totodată știm foarte bine că azi numai cine nu vrea nu obține o diplomă de studii superioare. Dar asta e alta temă care nu mă interesează acum. Just saying.

Problema acestui partid și a acestor susținători sunt “paraziții”. I-am denumit astfel pe cei care simt nevoia să se alăture acestui partid pentru a-și masca propria neputință și incompetență. Ei de obicei se alătură oricărei mişcări la care participanţii simt că au ceva prestigiu în societate de câştigat.

Ii vedem destul de des, paraziţii sunt cei care simt nevoia să anunțe că ei au votat, votează și vor vota cu acest partid. Ei nu se ascund, ei nu considera că votul este secret. Priviți către susținătorii oricărui alt partid. Nu ne referim la cei ai PSD, ci ați auzit vreun votant PNL, PMP sau Partidul Marţienilor să se umfle în pene cu alegerea lui? Nu, toți ceilalți își văd de treabă, pun votul şi îşi continuă viaţa.

Parazitul simte nevoia să strige în gura mare că el e usr-ist, pentru că aşa a auzit el că ăsta e partidul oamenilor deștepți. Fiind un om cu mari frustrări și complexat, parazitul e cel care toată viața a fugit de sintagma de om prost, marea lui frică a fost ca nu cumva colegii de liceu sau muncă, prietenii de pahar, vecinii sau coechipierii de la fotbal, baseball sau curling să nu creadă despre el că e cel mai prost din curtea şcolii. Şi atunci ce face, încearcă să se identifice şi să se alăture comunităţilor de oameni consideraţi la pachet inteligenţi.

Un alt lucru prin care vă puteţi da seama că aveţi de a face cu un parazit e următorul. Este primul care aruncă sintagma “toţi sunt la fel” în alte categorii. Poliţişti, politicieni, preoţi, medici, etc. El face acest lucru nu din convingere, ci vrea ca şi asupra lui gândirea celorlalţi să fie în oglindă. E doar o proiecţie a lui. Ştie şi el că cei mai mulţi medici îşi fac treaba foarte bine. El vrea să fie considerat un inteligent doar pentru că e alături de ăia pe care cei mai mulţi îi admiră pentru deşteptăciunea lor. E cea mai facilă cale, în mintea lor, de a dobândi statutul de om inteligent, de a sta alături de ei.

Cam atâtea am vrut să spun. Deocamdată.

sursa foto: maramures.usr.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *