Home » Benny Hill Show. Și după moarte…

Benny Hill Show. Și după moarte…

Acum 28 de ani, pe 20 aprilie 1992, Benny Hill murea la 68 de ani în casa lui din Londra. Avea să fie găsit peste două zile în fotoliul său din fața televizorului.

Într-un top al celor mai buni comedianți britanici din istorie realizat de The Independent în 2002, Benny Hill a ieșit pe locul 3 după Charlie Chaplin (Official) șiStan Laurel.

După moartea lui Chaplin, Hill a mers să viziteze casa în care a trăit acesta. Întâmpinat de fiul lui Chaplin, a mers în biroul acestuia și acolo a văzut pe raft casete cu Benny Hill Show. Fiul lui Chaplin i-a mărturisit că în ultimii ani din viață urmărea des casetele lui Hill. Fan declarat al lui Chaplin, Hill a început să plângă. De-a lungul timpului multe personalități s-au declarat fani ai comediantului britanic.

La începutul anului 1992, după un preinfarct, medicii i-au sugerat să i se monteze un bypass la inimă însă Hilll a refuzat. După o săptămână un rinichi i-a cedat.

La câteva luni după moartea lui în presa din Anglia s-a scris că Benny Hill a fost îngropat împreună cu aur și multe bijuterii. Pe 4 octombrie 1992 mormântul lui din Southampton a fost spart de către hoți. Poliția nu a reușit să găsească profanatorii.

Eu unul am crescut cu casetele lui, imi aduc aminte și acum unele scenete. Probabil că asta a contribuit decisiv la dezvoltarea acestui simț al umorului senzațional și inegalabil pe care-l dețin 😆

Din păcate, unele show-uri încalcă anumite standarde ale corectitudinii politice actuale și astfel nu mai sunt difuzate 😒

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *